Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

13 έθνη υπογράφουν συμφωνία για την καταπολέμηση του παγκόσμιου λιμού καταστρέφοντας την προμήθεια τροφίμων



Global Research, 18 Ιουνίου 2024
News Addicts 14 Ιουνίου 2024



Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενώθηκαν με άλλα 12 έθνη στην υπογραφή συμφωνίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που επιδιώκει να σχεδιάσει τον παγκόσμιο λιμό καταστρέφοντας τη γεωργική βιομηχανία.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η οποία καταρτίστηκε από το WEF και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), η παραγωγή τροφίμων προκαλεί «υπερθέρμανση του πλανήτη» και πρέπει να εξαλειφθεί.

Για να «σωθεί ο πλανήτης» από την «κλιματική αλλαγή», επιμένουν οι παγκοσμιοποιητές, πρέπει να κλείσουν τα αγροκτήματα σε όλο τον κόσμο.

Η συμφωνία του WEF θέτει στόχους για το πόση γεωργική γη πρέπει να εξαλείψει κάθε έθνος προκειμένου να συμμορφωθεί.

Υπό το πρόσχημα της μείωσης των «εκπομπών μεθανίου», δεκατρία έθνη έχουν υπογράψει τη δέσμευση να σχεδιάσουν τον παγκόσμιο λιμό με την καταστροφή της γεωργικής παραγωγής και το κλείσιμο των αγροκτημάτων.

Ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το έτος από το Global Methane Hub του WEF - μια κλίκα μηχανικών κρίσης που εκμεταλλεύονται τον δημόσιο πανικό για να καταστρέψουν την παγκόσμια προσφορά τροφίμων - αυτά τα δεκατρία έθνη είναι:

Αργεντινή
Αυστραλία
Βραζιλία
Μπουρκίνα Φάσο
Χιλή
Δημοκρατία της Τσεχίας
Ισημερινός
Γερμανία
Παναμάς
Περού
Ισπανία
Ηνωμένες Πολιτείες
Ουρουγουάη

Φανταστείτε να μην υπάρχει παραγωγή κρέατος από την Αυστραλία, τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ.



Αυτός είναι ο στόχος των παγκοσμιοποιητών.

Και παραδέχονται ότι είναι όλα μέρος της κλιματικής απάτης, η οποία έχει αποκαλυφθεί διεξοδικά ως μια κομπογιαννίτικη επιστημονική φάρσα, παρεμπιπτόντως.

Όπως λέει ο Luis Planas, Υπουργός Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων της Ισπανίας:

«Χαίρομαι που βλέπω την κοινή δέσμευση της διεθνούς κοινότητας να μετριάσει τις εκπομπές μεθανίου από τη γεωργία ως μέσο για την επίτευξη των στόχων που υπογράψαμε στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα».

«Τα συστήματα τροφίμων ευθύνονται για το 60% των εκπομπών μεθανίου», προειδοποιεί ο Marcelo Mena, Διευθύνων Σύμβουλος του Global Methane Hub.

Λέει ότι η γεωργία καταστρέφει τον πλανήτη.

Εξ ου και το αίτημά τους να κλείσουν τα αγροκτήματα.

Χωρίς αγροκτήματα, δεν έχετε φαγητό.

Και χωρίς φαγητό, θα έχετε ακριβώς αυτό που ζήτησε η Κάμαλα Χάρρις το Σαββατοκύριακο: «Μειωμένος πληθυσμός».

Η ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού δεν είναι πλέον καν μυστικό.

Καυχιούνται γι' αυτό.

Και εδώ είναι η λογική τους: ΤΡΟΦΙΜΑ = ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Έτσι επιτίθενται στα τρόφιμα και τα αποκλείουν.

Ο Τζων Κέρρυ ανέφερε σε δήλωσή του:

«Ο μετριασμός του μεθανίου είναι ο ταχύτερος τρόπος για τη μείωση της αύξησης της θερμοκρασίας βραχυπρόθεσμα.

«Τα τρόφιμα και η γεωργία μπορούν να συμβάλουν σε ένα μέλλον με χαμηλή περιεκτικότητα σε μεθάνιο, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ανθεκτικότητα των γεωργών.

«Καλωσορίζουμε τους υπουργούς Γεωργίας που συμμετέχουν στην εφαρμογή της παγκόσμιας δέσμευσης για το μεθάνιο».



Οι αγελάδες και τα κοτόπουλα πρέπει να αντικατασταθούν από γρύλους και προνύμφες εντόμων

Απολαύστε τα τραγανά ψεύτικα μπιφτέκια κρέατος και τα Cricket (γρύλοι) McNuggets.

Σύντομα, θα τρώτε έντομα επειδή το κρέας θα είναι εξαιρετικά απρόσιτο - και διαθέσιμο μόνο σε πλούσιες ελίτ - λόγω των κυβερνήσεων που κλείνουν αγροκτήματα και αγροκτήματα.


«Μπορούμε να υποθέσουμε από αυτή τη γλώσσα ότι μεταξύ των πρακτικών που εξετάζονται είναι η αντικατάσταση ενός μεγάλου μέρους των αποθεμάτων βοείου κρέατος και γαλακτοπαραγωγής, χοιρινού κρέατος και κοτόπουλου στα οποία βασίζονται οι πληθυσμοί για πρωτεΐνες με προνύμφες εντόμων, αλευροσκώληκες, γρύλους κ.λπ.

«Ο ΟΗΕ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλες ΜΚΟ προωθούν εδώ και χρόνια δίαιτες χωρίς κρέας και την κατανάλωση πρωτεϊνών εντόμων και δισεκατομμυριούχοι έχουν επενδύσει σε τεράστια εργοστάσια εντόμων που χτίζονται στην πολιτεία του Ιλλινόϊς, στον Καναδά και στην Ολλανδία, όπου οι αλευροσκώληκες, οι γρύλοι και άλλα έντομα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία ως πρόσθετα που θα εισαχθούν στην προμήθεια τροφίμων, συχνά χωρίς σαφείς ετικέτες που θα ενημερώνουν τους ανθρώπους για το τι ακριβώς τρώνε».

Ο Hohmann αναφέρεται επίσης στην πρόβλεψη Deagel, η οποία προβλέπει μείωση σχεδόν 70% του πληθυσμού των ΗΠΑ μέχρι το 2025, λέγοντας:

«Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ερημώσεις από τον πόλεμο, την πείνα και τις επιδημίες.

«Δεν είναι ενδιαφέρον ότι και οι τρεις αυτές δοκιμασμένες στο χρόνο μέθοδοι δολοφονίας είναι στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή;

Σε μια σχετική ιστορία, ο Michael Snyder από το The Economic Collapse Blog γράφει:

«Οι παγκόσμιες προμήθειες τροφίμων συνεχίζουν να στενεύουν ακόμη περισσότερο και η παγκόσμια πείνα έχει αυξηθεί σε εξαιρετικά ανησυχητικά επίπεδα...

«Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, σχεδόν το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει συνεχή πρόσβαση σε τρόφιμα αυτή τη στιγμή και υπάρχουν περίπου 900 εκατομμύρια άνθρωποι που αντιμετωπίζουν «σοβαρή επισιτιστική ανασφάλεια».

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από τη Βόρεια Αμερική
Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι News Addicts
Πνευματικά δικαιώματα © Hunter Fielding, News Addicts, 2024



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!