Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

«Αυτό ΔΕΝ ήταν πλαστό» - Ο Μάικ Άνταμς παραδίδει συγκλονιστική ιατροδικαστική αξιολόγηση για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ




Επιπλέον, ο Mike Adams κάνει μια συναρπαστική ιατροδικαστική αξιολόγηση. «Αυτό ΔΕΝ ήταν πλαστό». (Παρακολουθήστε)













Επιπλέον, ο Δρ Peter McCullough δίνει την εξειδικευμένη γνώμη του για το τι συμβαίνει με τον εγκέφαλο του Joe Biden. (Παρακολουθήστε)








ΠΗΓΗ: “This Was NOT Faked” – Mike Adams Delivers Gripping Forensic Assessment on Trump Assassination Attempt (vigilantfox.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η Αμερική μόλις πήρε έναν έλεγχο πραγματικότητας για το πόσο κοντά είναι στο να κατρακυλήσει στο χάος ...
Ο πρώην πρόεδρος και επικείμενος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ επέζησε μιας απόπειρας δολοφονίας σε υπαίθρια συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια το Σάββατο, λίγες ημέρες πριν από το εθνικό συνέδριο του κόμματός του, αφού ξαφνικά γύρισε το κεφάλι του την τελευταία στιγμή και έτσι απέφυγε ως εκ θαύματος μια σφαίρα που κατέληξε μόνο να βόσκει το αυτί του. Ο δράστης σκοτώθηκε από τη Μυστική Υπηρεσία, αλλά ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι προειδοποίησε την αστυνομία για έναν άνδρα που σέρνεται στην οροφή λίγα λεπτά νωρίτερα, αν και δεν έγινε καμμία ενέργεια.



Η ιδέα ότι οι Crooks μπορούν να φτάσουν τόσο κοντά με μια υπερυψωμένη θέση στη σκηνή είναι αδιανόητη...
Ο πρώην ιδρυτής των Navy Seal και Blackwater, Erik Prince, έδωσε μια λεπτομερή εκτίμηση της χθεσινής πανωλεθρίας της Μυστικής Υπηρεσίας στον απόηχο μιας αποτυχημένης απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου Τραμπ. Ας ελπίσουμε ότι μετά την τραγωδία χθες στο Butler PA μπορούμε όλοι να αναγνωρίσουμε ότι οι ασύδοτες διογκωμένες γραφειοκρατίες συνεχίζουν να μας απογοητεύουν ως Αμερικανούς», έγραψε ο Prince στο X.










Όπως ανέφερε το The Gateway Pundit, ο πρόεδρος Τραμπ παραλίγο να δολοφονηθεί το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια από έναν 20χρονο δωρητή των Δημοκρατικών ονόματι Thomas Matthew Crooks.
Ο Τραμπ άρπαξε αμέσως τον λαιμό του αφού πυροβολήθηκε ενώ αιμορραγούσε ακατάσχετα από το αυτί του. Βίντεο από τη σκηνή δείχνουν επίσης τον Τραμπ να σκύβει αμέσως μόλις ακούστηκαν οι αρχικοί πυροβολισμοί. Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών προστάτευσαν αμέσως τον Τραμπ και τον οδήγησαν μακριά από περαιτέρω κακό. Παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε, ένας προκλητικός Τραμπ σήκωσε τη γροθιά του και φώναξε «Πολεμήστε!» πολλές φορές προς το πλήθος.



Η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Μπάιντεν επανεξετάζει τον τόνο των μηνυμάτων της μετά το χθεσινό περιστατικό.
Δύο εβδομάδες αφότου η ασταθής απόδοσή του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού ντιμπέιτ ήγειρε σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ηλικία και την πνευματική του οξύτητα, η χθεσινή απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ έχει περιπλέξει τα σχέδια του προέδρου Τζο Μπάιντεν να επανεκκινήσει την εκστρατεία του, υιοθετώντας μια πιο σκληρή γραμμή έναντι του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του. Ρεπορτάζ από το CNN περιέγραψε τις προσπάθειες της εκστρατείας του να «βαθμονομήσει» τα πολιτικά μηνύματά της εν μέσω της «ευαίσθητης εθνικής στιγμής».



Η Μαρίν Λεπέν καταδίκασε την επίθεση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποιώντας ότι ούτε η Γαλλία είναι ασφαλής από τέτοια βία
Η Γαλλίδα δεξιά πολιτικός και επί μακρόν ηγέτης του κόμματος Εθνικός Συναγερμός (RN), Μαρίν Λεπέν, καταδίκασε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Το περιστατικό έχει γίνει προειδοποίηση για τη Γαλλία και ολόκληρη τη Δύση για την πολιτική βία, πρότεινε. Η Λεπέν έκανε τις παρατηρήσεις της την Κυριακή σε δημοσιογράφους εν μέσω των εορτασμών της Ημέρας της Βαστίλης, της εθνικής εορτής της Γαλλίας. Η πολιτικός ενίσχυσε περαιτέρω το μήνυμα σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), καθώς μοιράστηκε ένα βίντεο της συνομιλίας σχετικά με την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!