Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Μια απόπειρα δολοφονίας à la PsyWar




Πίστωση όπου έπρεπε: Ο φωτογράφος @evanvucci που διακινδύνευσε το λαιμό του για να τραβήξει αυτή τη λήψη. Αυτό θα είναι σε βιβλία "100 φωτογραφίες που άλλαξαν τον κόσμο" για τις επόμενες γενιές.



Αν και μόλις στα μέσα Ιουλίου, οι γραμμές μάχης πολέμου πέμπτης γενιάς σκληραίνουν



Η Jill και εγώ είμαστε στην Αθήνα (Ελλάδα) αυτή τη στιγμή και ξυπνήσαμε στη μέση της νύχτας από τα τηλέφωνά μας που βουίζουν σαν μέλισσες.

Υπήρξε απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του προέδρου και υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ. Έμεινα ξύπνιος μέχρι τις 6:00 π.μ., πηγαίνοντας μπρος-πίσω με την Justine Inserlake και δημοσιεύοντας / crosspost έκτακτες ειδήσεις στο "X". Αρκεί να πούμε ότι τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έκαναν κύκλους γύρω από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, ενώ τα ίδια εταιρικά μέσα ενημέρωσης φάνηκαν δεσμευμένα και αποφασισμένα να επικυρώσουν τη θέση ότι παραμένουν «Mockingbird» που ελέγχονται από τη CIA / Blob.


Η φωτογραφική και ηχητική καταγραφή της σειράς των εκδηλώσεων είναι εκπληκτική. Όλα στο "X" και αναλύθηκαν κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά.


Κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης του Τραμπ στην Πενσυλβάνια, (ένας σκοπευτής που συνδέεται με την Antifa ονόματι Μαρκ Βάιολετς; Ή μήπως ήταν ο Thomas Matthew Crooks;) ανέβηκε στην κορυφή ενός απροστάτευτου κτιρίου με ένα μακρύ τουφέκι σε απόσταση μικρότερη των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου από την εξέδρα. Αυτό έγινε αντιληπτό από ανθρώπους στο πλήθος που προσπάθησαν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και τις Μυστικές Υπηρεσίες. Προφανώς χωρίς αποτέλεσμα. Προφανώς ένας μόνο σκοπευτής. Στη συνέχεια, ο δράστης είχε μια ανεμπόδιστη ευθεία οπτική επαφή με τον πρόεδρο καθώς μιλούσε και πυροβόλησε πολλές φορές πριν οι ελεύθεροι σκοπευτές της αστυνομίας (όχι της Μυστικής Υπηρεσίας) βγάλουν τον σκοπευτή - αλλά όχι πριν σκοτώσει έναν υποστηρικτή του Τραμπ, τραυματίσει σοβαρά άλλους δύο και χτυπήσει τον πρόεδρο Τραμπ στον λοβό του αυτιού.


Πολύ ύποπτο. Αν αληθεύει, στην καλύτερη περίπτωση, φαίνεται να είναι ανικανότητα. Στη χειρότερη περίπτωση...

Όνομα του Thomas Matthew Crooks σύμφωνα με τη NY Post.





Φαίνεται ότι καθώς ο Τραμπ μιλούσε στο πλήθος, άρχισε να γυρίζει το κεφάλι του ως απάντηση στη δραστηριότητα ελεύθερων σκοπευτών της αστυνομίας πίσω και δεξιά του λίγο πριν τον χτυπήσει η σφαίρα, η οποία μικρή στροφή του κεφαλιού του έσωσε τη ζωή. Σε αυτό το βίντεο κλιπ μπορείτε να δείτε τον Τραμπ να φτάνει και να αγγίζει το αυτί του καθώς πέφτει κάτω, λίγο πριν ληφθούν οι πυροβολισμοί ελεύθερων σκοπευτών της αστυνομίας στο στόχο.

Αυτό το διάγραμμα βοηθά στον προσανατολισμό του ακόλουθου μπλοκ βίντεο και εικόνων.










~~Για τους λάτρεις της Δεύτερης Τροπολογίας~~




Μια αξιοσημείωτη σειρά από εικόνες υψηλής 

ταχύτητας κατέγραψαν την πραγματική πτήση της 

σφαίρας και την άμεση αντίδραση του Τραμπ.




Οι NTD/Epoch Times δημοσίευσαν βίντεο με το πλήρες εύρος της εκδήλωσης από διαφορετική οπτική γωνία.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο γιος του RFK jr παρείχε μια συνοπτική, αυθόρμητη περίληψη της κατάστασης.




Η απάντηση του Τραμπ εκπλήσσει όλους τους ενδιαφερόμενους.




Ο σταρ του "X" δημοσιεύει DC_Draino αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι οδηγίες σεναρίου για εταιρικά μέσα mockingbird.


Η προέλευση είναι άγνωστη. Ποιος ξέρει αν είναι πραγματικό, αλλά η επακόλουθη «εγκεκριμένη αφήγηση» ακολουθεί πιστά αυτό που έχει δημοσιεύσει.






Το CNN προσπάθησε να παρουσιάσει την απόπειρα δολοφονίας ως πτώση του Τραμπ και σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες.

Κατασκευάζοντας μια ψευδή ισοδυναμία μεταξύ του Μπάιντεν που επανειλημμένα σκοντάφτει και πέφτει και του Τραμπ που αντιδρά σε μια απόπειρα κατά της ζωής του. Τα μέσα ενημέρωσης Mockingbird είναι αηδιαστικά.




Η Pravda στο Potomac παρέχει την περιστροφή τους. "Δυνατοί θόρυβοι".





Ο Elon Musk απαντά με μια υποστήριξη του Trump και στη συνέχεια αρχίζει (αυτό που για αυτόν είναι) οργή tweeting.




Εν τω μεταξύ, ενώ τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης Mockingbird της «Κοινότητας Πληροφοριών» ήταν απασχολημένα με το να το περιστρέφουν όσο το δυνατόν ευνοϊκότερα για το Δημοκρατικό κόμμα, το αυστραλιανό Sky News τους μαζεύει με πραγματική δημοσιογραφία.






Ο Μπάιντεν έλειπε από τον Λευκό Οίκο όταν όλα αυτά συνέβησαν, αλλά οι γύπες κάνουν κύκλους. Η οπτική σε αυτό σίγουρα δεν είναι καλή.







Και ποιο είναι το αφεντικό της;






ΠΗΓΗ: A PsyWar Assassination Attempt - by Robert W Malone MD, MS


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!