Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Δρ. Peter McCullough: Τώρα υποστηρίζει τη βιομηχανία στατινών



Ο καρδιολόγος Δρ Peter McCullough είναι γνωστός ως ένας από τους σκληρότερους επικριτές της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. 

Ξαφνικά άρχισε να διαφημίζει τις στατίνες, οι οποίες είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβείς για την υγεία, αλλά εξαιρετικά προσοδοφόρες για τα φαρμακευτικά προϊόντα

Αυτή είναι μόνο η τελευταία σε μια σειρά εκπληκτικών θέσεων.


18 Ιουλίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 6,7 λεπτά


Πρόσφατα, παρατήρησα μια ανάρτηση σχετικά με τις στατίνες από τον McCullough. Έχω γράψει για τις στατίνες αρκετές φορές, βασιζόμενος σε νευρολόγους όπως ο Δρ David Perlmutter, η επιστήμονας του MIT Δρ Stephanie Seneff, ο ορθομοριακός γιατρός Δρ Ulrich Strunz, ο Δρ Aseem Malhotra, ή το βιβλίο "Πώς τα φάρμακα στατίνης μειώνουν πραγματικά τη χοληστερόλη: Και σας σκοτώνουν ένα κύτταρο κάθε φορά) από τους γιατρούς James B. Yoseph και Hannah Yoseph. 

Οι στατίνες έχουν σοβαρές παρενέργειες και στοχεύουν κατά της χοληστερόλης που ο εγκέφαλος και εμείς ως σύνολο χρειαζόμαστε για να ζήσουμε, καθώς και παραλύουν την παραγωγή του συνενζύμου Q10.


Εξεπλάγην ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι ο McCullogh συνιστά τώρα στατίνες και ανέφερε επίσης φαρμακευτικές μελέτες που ισχυρίζονται θετικό αποτέλεσμα, αν και μόνο στο χαμηλό ποσοστιαίο εύρος. Παραδόξως, το εν λόγω άρθρο δεν είναι πλέον δωρεάν, αλλά περιορίζεται σε συνδρομητές που πληρώνουν.

Ο επιχειρηματίας ιατρικής και νομικής υγειονομικής περίθαλψης John Engler έχει επίσης αποξενώσει τη νέα κατεύθυνση του McCullough στο Substack του, σχολιάζοντας:

Δεν έχω συνδρομή, οπότε δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρο το άρθρο του, αλλά το τελευταίο άρθρο του φαίνεται να αποθαρρύνει τους ανθρώπους από το να σταματήσουν τις στατίνες. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθά τώρα στην υποστήριξη μιας από τις πιο προσοδοφόρες κατηγορίες προϊόντων στη φαρμακευτική βιομηχανία.




Courageous Discourse™ με τον Δρ Peter McCullough & τον  John Leake

Οι κίνδυνοι της διακοπής των φαρμάκων στατίνης

Από τον Δρ Peter A. McCullough, MD, MPH Πρόσφατα μου ζητήθηκε να κάνω μερικά σχόλια σε μια συνάντηση naturopathic που φιλοξενήθηκε από έναν από τους κορυφαίους naturopaths της χώρας. Είχα προειδοποιηθεί ότι το υλικό που παρουσιάστηκε και τα σχόλια θα πήγαιναν προς την κατεύθυνση φυσικών λύσεων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αντικαταστήσουν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που μειώνουν τα λιπίδια, ειδικά τις στατίνες...

Ο Engler βρίσκει επίσης αυτή μια μάλλον εκπληκτική θέση, δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν δει μερικές από τις τακτικές της Big Pharma (όπως ισχυρίζεται) έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η επι$τήμη πίσω από τη λατρεία «στατίνες για όλους» δεν είναι λιγώτερο ελαττωματική από εκείνη πίσω από τις ενέσεις γονιδιακής θεραπείας Covid.


Τον Μάϊο, ο Engler είχε ήδη γράψει μια κριτική για μια στρατηγική McCullough, αποκαλώντας τον «Next Pandemicist» που προωθεί την «ετοιμότητα για πανδημία».

Ο McCulloθgh είχε εκφράσει την έκπληξή του ότι κάποιος θα υποβάθμιζε τις προειδοποιήσεις του Jeremy Farrar για τον H5N1 - εξάλλου, είναι ο επικεφαλής επιστήμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Στη συνέχεια συνεχίζει να παραληρεί για «εργαστηριακές διαρροές», «λειτουργικό κέρδος», μπλα-μπλα-μπλα, πριν δώσει τη χαριστική βολή του.


Σχετικά με το πρόβλημα και τους κινδύνους των στατινών

Εδώ βλέπουμε και πάλι τη φαρμακευτική βιομηχανία επί τω έργω. Πριν από την εφεύρεση αυτής της ομάδας φαρμάκων, η μέγιστη τιμή χοληστερόλης ήταν 200 συν την ηλικία. Από την εμφάνιση των στατινών, η ηλικία έχει εξαλειφθεί για να είναι σε θέση να συνταγογραφήσει αυτά τα προϊόντα, τα οποία είναι μάλλον επιβλαβή για την υγεία.

Στην περίπτωση της υποτιθέμενης υψηλής χοληστερόλης, οι στατίνες εξακολουθούν να συνταγογραφούνται παγκοσμίως για να μειώσουν το επίπεδο. 

Οι παρενέργειες των στατινών είναι η απώλεια της λίμπιντο λόγω ανικανότητας, κόπωσης, διαταραχής του ύπνου και αυξημένου κινδύνου καρδιακών παθήσεων, τον οποίο θα πρέπει να μειώσουν, σύμφωνα με τη Pharma.

Στο βιβλίο του Dumb as Bread, ο νευρολόγος Δρ David Perlmutter επισημαίνει τον απαραίτητο ρόλο της χοληστερόλης και τον αγώνα των βιομηχανιών τροφίμων και φαρμάκων εναντίον της

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις στατίνες, οι οποίες έχουν μια ολόκληρη σειρά ανεπιθύμητων παρενεργειών καθώς και προάγουν τις ασθένειες που υποτίθεται ότι πρέπει να αποφεύγουν μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης.

Η επιστήμονας του MIT Stephanie Seneff έγραψε ένα συναρπαστικό δοκίμιο το 2009 που εξήγησε γιατί οι δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και οι στατίνες μπορούν να προκαλέσουν Alzheimer

Σε αυτό, η Seneff συγκεντρώνει χρονολογικά τις γνώσεις μας για τις δυσμενείς επιπτώσεις των στατινών και σκιαγραφεί μια συγκλονιστική εικόνα για το πώς ο εγκέφαλός μας πάσχει από αυτούς τους παράγοντες.

Η Δρ Seneff περιγράφει πολύ έντονα πώς οι στατίνες μπορούν επίσης να συμβάλουν στη νόσο του Alzheimer παραλύοντας την ικανότητα των κυττάρων να παράγουν συνένζυμο Q10

Αυτή η βιταμινούχα ουσία βρίσκεται σε όλο το σώμα και παίζει σημαντικό ρόλο στα αντιοξειδωτικά και στην παροχή ενέργειας των κυττάρων.

Δεδομένου ότι το συνένζυμο Q10 και η χοληστερόλη μοιράζονται την ίδια μεταβολική οδό, οι στατίνες διακόπτουν επίσης τη σύνθεση του συνενζύμου Q10, στερώντας το σώμα και τον εγκέφαλο από αυτή την ουσία.

Ο διάσημος γιατρός και συγγραφέας βιβλίων με εκατομμύρια αντίτυπα, ο Δρ Ulrich Strunz, γράφει στο blog του για την «απάτη 5 εκατομμυρίων Γερμανών ... που παίρνουν στατίνες κάθε μέρα». Μια μελέτη έδειξε ότι «σε άτομα με καρδιακή νόσο που έλαβαν στατίνες, ο κίνδυνος καρδιακού θανάτου μειώθηκε κατά 47% (47!)».

Συνεχίζοντας ο Ulrich Strunz, λέει:

[...] Αν δεν είχε θανατηφόρες παρενέργειες. Έγινε διάσημο από το Lipobay της εταιρείας Bayer. Πόσες χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει εκεί; Ο αριθμός που έχει γίνει γνωστός δεν έχει νόημα. Ποιος ξέρει πόσοι 1000 από τους ασθενείς σε μικρές κλινικές στην επαρχία έχουν πραγματικά πεθάνει από το έβδομο τόσο απαραίτητο δισκίο (τη στατίνη); Κανείς δεν ξέρει.

Αυτό ήταν ο Lipobay. Υπάρχει όμως και εζετιμίμπη. Αυτό όχι μόνο δεν μείωσε τις ασβεστοποιημένες εναποθέσεις στα αιμοφόρα αγγεία, αλλά αντίθετα: οι ασβεστοποιήσεις αυξήθηκαν. Σύμφωνα με μια μελέτη. Παρ' όλα αυτά, 300.000 άνθρωποι μόνο στη Γερμανία καταπίνουν αυτή την ουσία - μέρα με τη μέρα (παραθέτω Erdmann). Εδώ, σύμφωνα με τον καρδιολόγο Chief Physician Erdmann, Κολωνία,

«Υπάρχει απάτη σε μεγάλη κλίμακα εδώ».

Η ιστορία συνεχίζεται εις βάρος των ασθενών εδώ και δεκαετίες. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η υψηλή χοληστερόλη προστατεύει τον εγκέφαλο και την καρδιά από βλάβες, ειδικά όταν προέρχεται από λιπαρά οξέα όπως τα ωμέγα 3. 

Παρ' όλα αυτά, τα φαρμακευτικά προϊόντα κάνουν όλο και περισσότερα δισεκατομμύρια σε πωλήσεις με αυτό, εξάλλου, υπάρχει όλο και περισσότερη παχυσαρκία και διαβήτης χάρη στην αυξανόμενη κατανάλωση υδατανθράκων.

Η βλάβη που προκαλείται από τις στατίνες έχει αποδειχθεί, αλλά συνταγογραφούνται σε δεκάδες εκατομμύρια ασθενείς.

Εξάλλου, εμπλέκονται οι ίδιοι παράγοντες. Για παράδειγμα, το Spiegel έγραψε στις 28.3.2004 με τον τίτλο Der Einfüsterer:


«Ο καθηγητής από την Κολωνία Karl Lauterbach είναι ο σημαντικότερος σύμβουλος της υπουργού Υγείας Ulla Schmidt. Για τον πολιτικό αγώνα, μερικές φορές θέτει σε κίνδυνο τη φήμη του ως επιστήμονα. ...

Πριν από μερικά χρόνια, ήταν ακόμα γνωστός για τη διεξαγωγή μελετών φαρμάκων για λογαριασμό της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Τσέπωσε πάνω από 800.000 ευρώ σε χρηματοδότηση από τρίτους για αυτό μόνο το 2000.

Συμμετείχε επίσης σε μια μελέτη σχετικά με το φάρμακο μείωσης λίπους Lipobay - το φάρμακο που ο κατασκευαστής Bayer απέσυρε από την αγορά το 2001 λόγω θανατηφόρων περιστατικών. Ο Lauterbach αγνοούσε τις πρώτες ενδείξεις ότι το Lipobay θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο εκείνη την εποχή, όπως και οι πελάτες του.

Το άρθρο αξίζει να το διαβάσετε! Der Einflüsterer – DER SPIEGEL

Είναι επίσης εξαιρετικά επιβλαβείς για άλλους λόγους, όπως εξηγείται όμορφα σε αυτό το νήμα:



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΒΛΕΠΕ:








ΘΑΝΑΤΟΙ:



















ΣΧΕΤΙΚΑ:


Δεδομένα VAERS: Το «εμβόλιο» Covid της Moderna 30% πιο θανατηφόρο από αυτό της Pfizer
Ο επιχειρηματίας Steve Kirsch παρουσιάζει διάφορες εικόνες που απεικονίζουν τις διαφορές στα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των παρασκευασμάτων της Pfizer και της Moderna.


Εμβόλιο γρίπης των πτηνών εγκεκριμένο για ανθρώπους χωρίς κλινικές δοκιμές
Σύμφωνα με την Αμερικανίδα γιατρό Δρ Meryl Nass, οι δόσεις εμβολίων που αγοράστηκαν από τη Φινλανδία και την ΕΕ από τον κατασκευαστή Sequirus έχουν εγκριθεί μόνο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων με βάση ένα δοκιμαστικό εμβόλιο που δεν προορίζεται για χρήση.


Ανοιχτή επιστολή στην Αυστρία: Το πιστοποιητικό ηλεκτρονικού εμβολιασμού πρέπει να φύγει
Σε ανοιχτή επιστολή, η «Επιστημονική Πρωτοβουλία Υγεία για την Αυστρία» ζητά την κατάργηση του πιστοποιητικού ηλεκτρονικού εμβολιασμού. Η υποχρεωτική συμμετοχή σε αυτό το κεντρικό μητρώο εμβολιασμού θεωρείται περιττή και δυνητικά επιβλαβής. Η επιστολή απευθύνεται στα μέλη του αυστριακού κοινοβουλίου και των κοινοβουλίων των κρατιδίων.


Η Gavi σχεδιάζει να εμβολιάσει μισό δισεκατομμύριο παιδιά μέχρι το 2030
Σύμφωνα με εκθέσεις του ΠΟΥ και του ΟΗΕ, τα παγκόσμια ποσοστά εμβολιασμού μεταξύ των παιδιών παρέμειναν στάσιμα το 2023. Ως εκ τούτου, η συμμαχία εμβολίων Gavi παρουσίασε ένα σχέδιο 11,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εμβολιαστική τους κάλυψη. Οι επικριτές ανησυχούν. «Όσο λιγώτερο εμβολιάζουμε, τόσο πιο υγιής είναι ο πληθυσμός», τονίζει ο παιδίατρος Δρ Paul Thomas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!